Farve X-perten

Skibhusvej 71 5000 Odense C

Farve X-perten

Skibhusvej 71
5000 Odense C

Farve X-perten blev grundlagt i april 2001, hvor der har ligget farvehandel siden 1928.
Butikkens indehaver er Flemming Rasmussen som er født og opvokset i Skibhus kvarteret, han har arbejdet med Sigma coatings produkter siden han gik ud af skolen (1988), både som konsulent, tekniker og malermester.

Hvad kan vi…

Farve X-perten forhandler Sigma Coatings produkter som er verdens ældste(1722), og verdens næst største malingsleverandør.

Vi kan tilbyde fuld sortiment indenfor bygningsmaling (Sigma), lystbådemaling (Hempel), og er man til det mere industrielle kan det skaffes fra dag til dag, f.eks. epoxygulvmalinger (Hagmans) autolakker, offshore produkter og meget andet.

Udlejning af maskiner…

Gulvmaskiner, polermaskiner, tæpperenser, lakfræser, højtyksrenser, industristøvsuger og sidst men ikke mindst girafsliber til at slibe vægge og lofter med så de bliver glatte uden det støver ret meget, og giver et hurtigt og professionelt resultat.

Velkommen i butikken..

Har dette vakt din interesse, og skal du have malet vægge eller har du et andet problem, er du velkommen i butikken, vor der mere end 30 års erfaring samlet et sted. Eller skal du bruge en maler så klare vi også den, der skal du blot ringe i god tid.

HUSK. HER ER DER VIDEN-KVALITET-SERVICE-DEN RIGTIGE PRIS-SAMLET ET STED.

15-30 % BILLIGERE END BYGGEMARKED PÅ SAMLIGNELIGE PRODUKTER.

Med venlig hilsen
Flemming