Kvickly

Skibhusvej 74 5000 Odense C

Kvickly

Skibhusvej 74
5000 Odense C

 Kvarterets foretrukne varehus…

Et lokalt Varehus med eget bageri hvor Bagermesteren Hanne, i samarbejde med hendes bagersvende, sikrer det højest mulige kvalitetsbrød udført i godt sikkert dansk håndværk.

Et lokalt Varehus med en stærk profil på Slagter og delikatesse, der både kan levere til hverdag og fest. Vores Slagtermester Jan og hans 6 kollegaer er garant for kvalitet, vejledning, inspiration og et flot udvalg alle anledninger.

Et lokalt Varehus der kan byde på færdige gaveløsninger i vores flotte vin og øl afdeling, men som også i samarbejde med dig kan skabe den perfekte personlige gave til alle anledninger. Der er kyndig vejledning af vores vinmand Flemming, hvis der skulle opstå special behov til festen og naturligvis en god mulighed for retur af det overskydende indkøb.

Vi er, og vil altid bestræbe os på at forblive, det lokale Varehus der støtter op om det lokale forretningsliv, de lokale aktiviteter i foreninger og institutioner.

Vi tager hånd om de unge der skal på arbejdsmarkedet og vil forsøge at skabe så mange jobs som muligt, så vi konstant kan sikre en god integration til arbejdsmarkedet og evt. uddannelser internt i Varehuset…

Vi er i dag 74 medarbejdere der hver dag yder det maksimale for at skabe den perfekte indkøbsoplevelse for kvarteret i form af unik Service, spændende ferskvare profil og et godt købmandskab…

Søren Nielsen
Varehuschef