Rema 1000

Skibhusvej 83-85 5000 Odense C

Rema 1000 v/Ole Ringbo

Skibhusvej 83-85
5000 Odense C

Rema 1000

REMA 1000 Danmark A/S er en af Danmarks største dagligvarekæder, og driver i dag flere end 270 butikker i hele Danmark.

REMA 1000 er en værdidrevet forretning og en af vores grundlæggende værdier er ”Vi holder en høj forretningsmoral”. Derfor er vi bevidste om vores ansvar over for kunder, medarbejdere, leverandører og omverdenen, når vi driver vores dagligvarekæde. Ved at have klare holdninger og krav til varernes kvalitet og indvirkning på mennesker og miljø, har vi et stærkt udgangspunkt for at have en positiv indvirkning på vores omverden. Derfor har vi udviklet konceptet ”Discount med holdning”. Grundlæggende betyder Discount med holdning, at vores varer sælges til lav pris og med klare holdninger og krav til varernes kvalitet og indvirkninger på mennesker og miljø.

Vores holdning er, at det ikke skal være dyrt at handle ansvarligt. Gennem vores arbejde med ”Discount med holdning” har vi skabt et omfattende sortiment af fokusvarer og arbejdet innovativt med leverandører om at forbedre produkters bæredygtighed og undgå madspild. Vi har indført salg af enkeltvarer, så vores kunder kun behøver at købe det, de kan nå at bruge, og vejning så vores producenter ikke behøver lade grøntsager med anderledes størrelser gå til spilde.

Vores arbejde med hele tiden at gøre vores produkter og butikker mere bæredygtige fortsætter. Vores strategi er simpelthen at vokse i Danmark gennem at forstærke konceptet ”Discount med holdning”.