Åbningstider

mandag - fredag10:00 — 16:00
lørdag - søndagLukket

eller efter aftale

Kategori: Erhverv

Velkommen til Danbolig

Hos danbolig i Odense – Hjallese, Dalum, City & Skibhus står vi altid klar til at betjene dig og give dig den service, du ønsker og har brug for.

Vores engagerede medarbejdere har mange års erfaring fra boligmarkedet i Odense og omegn, og vi har stor ekspertise i formidling af fast ejendom, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anpartslejligheder, andelsboliger samt nedlagte landbrug.

Vi sørger for, at du som sælger er med på sidelinjen i alt, hvad vi foretager os. Det er dine ønsker og behov, der er afgørende for, hvordan vi tilrettelægger din handel – det er dig, der er i centrum.

Vi er der, når du har behov for os, og vi står til rådighed alle ugens syv dage – du kan ringe til os hver dag fra 8-22 og få svar på spørgsmål, aftale en vurdering eller en fremvisning, eller hvad du ellers har brug for.

Vi hjælper dig med din handel fra vores fire butikker – Hjallese, Dalum, Odense City & Skibhus. Det betyder for dig, at vi kan give dig en effektiv handel!

Vores fire butikker er alle beliggende med stor synlighed, som eksponerer din bolig, hvorfor din bolig vil blive set af flere tusinde mennesker i løbet af en uge. Det betyder for dig et effektivt salg – som giver dig livskvalitet!

Sammen med dig kan vi gøre en forskel i dit boligsalg. Vi tror på os selv – vi ved, at vi kan sælge din bolig. Ring og hør nærmere – vi er her for at hjælpe dig.