Åbningstider

Mandag-Onsdag Kl. 10.00 - 14.00
Torsdag Kl. 10.00 - 17.00
Fredag Kl. 10.00 - 12.00
Lørdag-Søndag Lukket

Kategori: Erhverv

Glenten - hvem er vi?

Danmarks største uafhængige antenneforening, med omkring 30.000 husstande som medlemmer.

Vi bor i Odense, hvor vi har leveret tv i snart 50 år, og idag udbyder vi omkring 58 kanaler i bedste digitale kvalitet, samt det største udbud af HD kanaler.

Glenten er lokalt forankret, og understøtter det lokale arbejds- og kulturmiljø. Når vi indgår nye samarbejdsaftaler, søger vi altid at indgå dem med andre fynske organisationer.

Glenten er ikke blot geografisk placeret på Fyn - vi er fynske i hjertet.

Vi er selvfølgelig også med, når det gælder VÆLG-SELV kanaler, hvilket betyder, at vores medlemmer altid kan sammensætte en tv-løsning, der passer præcist til deres behov. Så har man Grundpakken, kan man med køb af kort og kortlæser få dækket sit behov for flere sportskanaler - nogle ekstra børnekanaler eller et helt tredje behov.

Gennem årene er der kommet flere og flere produkter til, som er til fordel for vores medlemmer. Vigtigst af alt leverer Glenten noget af det billigste INTERNET på markedet, og det er også muligt at aftage INTERNET ONLY, så vores medlemmer kan modtage internet uden samtidig at få tv, hvis man er én af dem, som aldrig ser tv.

Glenten er meget mere end tv og internet. Vi har et stort udvalg af TILVALGSPRODUKTER, så man som medlem kan sammensætte et abonnement, som stemmer overens med det behov, man har. Vi kalder vores tilvalgsprodukter for medlemsfordele, da man kan købe produkterne gennem Glenten til medlemspriser, som ligger under markedspriserne.

Af tilvalgsprodukter kan bl.a. nævnes IP-telefoni, TV 2 Play streaming, Glenten Wi-Fi Pro Mesh, Glenten Mobil, Glenten Secure, Glenten Cloud, Glenten Erhverv og Glenten Alarm.

Glentens mission er at levere kvalitetsydelser, give god service og medvirke til størst mulig valgfrihed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i foreningen :)

HISTORIE

Foreningen blev startet i 1969, da grundlæggeren af foreningen, Ole Eriksen, fik lov at sætte en antennemast op i forældrenes baghave på Gl. Glentevej. I løbet af ret kort tid blev der gravet kabler ind hos de nærmeste ca. 20 naboer. Da det var ulovligt for en privatperson at eje et antenneanlæg, blev Glentevejs Antennelaug stiftet den 28. maj 1970 som en forening.

I de følgende år blev dækningsområdet kraftigt udvidet til at omfatte det meste af Skibhuskvarteret. Da Glenten altid har været i front med teknikken, også dengang, blev mange af de omkringliggende små antennelaug en del af fællesskabet. I firserne og halvfemserne fortsatte man kabellægningen rundt i hele Odense så foreningen blev hurtigt den største i byen.

Glenten fremstår i dag som Danmarks ubetinget største private antenneforening med ca. 30.000 tilsluttede husstande. Glenten var en af de første, der udsendte digitalt TV.